Rólunk

2001 óta működő családias hangulati éttermünkben a hagyományos ízek megőrzése mellett mindig törekszünk a modern gasztronómia bemutatására is. 

Közvetlen csapatunk figyelmességét és vendégszeretetét tükrözi, hogy számos ételünk törzsvendégeink kívánságára van étlapunkon.

Fogásaink mellett zamatos alkoholmentes üdítőket, limonádékat, minőségi kávékat és alkoholos italokat is kínálunk. Borlapunkon a méltán kedvelt ászári Bősze Pincészet borai kapnak helyet.

Szezonális ajánlatok

Állandó kínálatunk mellett szezonális ajánlattal is várjuk vendégeinket. Szezonális ajánlatunkba a szezonális ételeken kívül trendi ételeket is kínálunk. Így mindenki megtalálja az ízlésére és kedvére valót.

Rendezvények Nálunk

Az étterem ideális színtere üzleti és családi rendezvényeknek egyaránt, legyen szó születésnapról, osztálytalálkozóról, céges meetingről, üzleti ebédről vagy esküvőről.

A 70 fős étteremben zenés rendezvény lebonyolítására is alkalmas, ám zenés eseményeken max. 55 fő tud kényelmesen helyet foglalni.

Nyáron a terasz 60 vendég fogadására alkalmas.

16 fős különtermünk alkalmas kisebb létszámú, zárt körű rendezvények lebonyolításához: üzleti megbeszélések, céges meetingek, kisebb családi összejövetelek ideális színtere.

Csapatunk

Konyhánk egy igazán modern, kreatív tér, ahol lelkes, fiatal szakácsaink teljes odaadással készíthetik ételeinket minőségi alapanyagokból.

Elhivatott vagy a vendéglátás iránt és hosszú távra tervezel? A Barátok Asztala Étterem nem csak egy hangulatos és népszerű étterem, hanem egy kifejezetten jó hangulatú, munkatársközpontú munkahely.