2001

2001 óta működő családias hangulati éttermünkben a hagyományos ízek megőrzése mellett mindig törekszünk a modern gasztronómia bemutatására is.

Közvetlen csapatunk figyelmességét és vendégszeretetét tükrözi, hogy számos ételünk törzsvendégeink kívánságára van étlapunkon. Állandó kínálatunk mellett havi ajánlattal is várjuk vendégeinket. Havi ajánlatunkba a szezonális ételeken kívül trendi ételeket is kínálunk. Így mindenki megtalálja az ízlésére és kedvére valót.

Heti ajánlattal várjuk azokat, akik különleges ebédre vágynak hétköznapokon is. Akiknek csak egy gyors ebédre van idejük, de színvonalas környezetben szeretnének elfogyasztani azt. Nekik alkotjuk heti ajánlatunkat 5 levesét, 5 főételét és 5 desszertjét, melyek közül hétfőtől péntekig válogathatnak kedvükre.

Konyhánk egy igazán modern, kreatív tér, ahol lelkes, fiatal szakácsaink teljes odaadással készíthetik ételeinket minőségi alapanyagokból. Így annak sincs akadálya, hogy olyan étellel szolgáljuk ki vendégeinket, melyek nem szerepelnek az étlapunkon.

Próbáld ki

Te is!