Ajándékozz borokat egyedi címkével és egyedi borospoharakkal!

Napjainkra szinte állandósult a szokás, hogy nemcsak családtagok, barátok, ismerősök ajándékozzák meg egymást Karácsonykor, hanem vállalatok, cégek, civil szervezetek és egyéb intézmények is meglepik alkalmazottaikat, üzlettársaikat, beszállítóikat, támogatóikat és együttműködő partnereiket. Kis figyelmességgel is komoly örömet szerezhetünk, így ez a gesztus segíthet emberi és üzleti kapcsolataink elmélyítésében is.

Ehhez ideális választás a teljesen cégedre szabható borok, borospoharak és díszdobozok! A díszdobozok kialakításánál figyelmet fordítunk arra, hogy az üzleti és hivatalos életben könnyen kezelhető, szállítható ajándékcsomagokat alakítsunk ki.

A borok egyedi címkézése és a poharak egyedi logós gravírozása 50 palacktól kérhető. Árajánlat kérését az etterem@baratokasztala.hu e-mail címre várjuk.

Árak (egyedi címkézés/gravírozás nélkül)

? Boros díszdoboz (egy üveg bor és egy borospohár)

Fehérborral: 4000Ft /doboz

Vörösborral: 4500Ft/doboz

? Bősze Pincészet fehér borai: 1300 Ft – 1500 Ft /üveg

? Bősze Pincészet vörös borok: 1600 Ft /üveg

? Boros zacskó a Bősze Pincészet logójával: 200 Ft /db

 

Ha még különlegesebb ajándékkal szeretnél meglepni valakit, a Barátok Asztala Étterem ajándékutalványával nem nyúlsz mellé. Az utalvánnyal a megajándékozottnak lényegében egy meghitt vacsora élményét nyújtjuk át.

Foglaljon

ASZTALT

Nyitvatartás 11:00 – 20:00 Hétfőtől – Vasárnapig.

SEGÍTSÉG A FOGLALÁSHOZ

Címünk
2852 Kecskéd Sport út 39.