Esküvő nálunk, velünk, a segítségünkkel!

Ha esküvőről van szó, akkor is számíthattok ránk legyen szó helyszínről, cateringről, szállásról, eszközökről vagy szállításban való segítségről. Az alábbiakban összefoglaltuk nektek az ezzel kapcsolatos információkat.

1. TALÁLD MEG A TÖKÉLETES HELYSZÍNT!
Büszkén osztjuk meg veletek, hogy éttermünkben már számos lenyűgöző esküvőt rendezhettünk meg. Ezúton is szeretnénk megköszönni az összes házaspár bizalmát és lehetőséget, hogy részesei lehettünk életük egyik legszebb napjának!
Éttermünk egy csodaszép kis faluban, Kecskéden található, ami tökéletes választás azoknak, akik vidéken képzelik el az álomesküvőjüket. A varázslatos vidéki környezet egyedülálló hangulatot kölcsönöz az esküvőknek.
Az éttermünkben kényelmesen 50 főt tudunk befogadni, így egy intim és meghitt esküvőhöz tökéletes választás. Emellett szeretnénk felhívni figyelmeteket, partnerünk a Kecskédi Művelődési Ház / Művelődési Ház Kecskéd rendezvénytermére, ahol akár a 100 fős násznép is kényelmesen elfér. Természetesen az éttermi minőségű cateringet itt is garantálni tudjuk!
Ha felkeltettük érdeklődéseteket, ne habozzatok felvenni velünk a kapcsolatot! Szívesen fogadunk titeket, hogy személyesen is megmutassuk a helyszíneket és megcsodálhassátok településünket!
2. VÁLASZD KI A TÖKÉLETES MENÜT !
Az esküvői szezon immáron kezdetét vette, és mi izgatottan várjuk, hogy részesei lehessünk a nagy napotoknak éttermünkben vagy akár külső helyszínen.
Miért válasszatok minket, ha az esküvői menüről van szó?
  • nálunk a menü teljesen az igényeitekre szabható, akár hagyományos ételeket, akár a modern konyha remekeit választanátok
  • a fogások számát ti határozhatjátok meg
  • a tálalás terén is számos lehetőség közül választhattok: tálak, tányérszervíz, svédasztal vagy ezek kombinációja
  • éttermünkben kizárólag kiváló minőségű, friss alapanyagokat használunk az ételek elkészítéséhez. A minőség sosem megy a mennyiség rovására!
3. TÖKÉLETES TÁLALÁS, MINŐSÉGI EVŐESZKÖZÖK

Esküvőtöket nem csak finom ételekkel, hanem az étkezéshez szükséges tálakkal, tányérokkal és evőeszközökkel is támogatjuk!🍽

  • Könnyebben és gyorsabban tudjátok lebonyolítani a rendezvényt, mert nem kell tálakat, tányérokat és evőeszközöket külön beszerezni, mosogatni és utólag tisztítani.
  • Az étkezéshez szükséges eszközöket tőlünk bérelve biztos lehettek abban, hogy minden szükséges eszköz rendelkezésre áll, és nem kell aggódni, hogy esetleg valami hiányzik.
  • Az eszközök bérlése költséghatékonyabb lehet, mint azok megvásárlása, különösen ha csak alkalmanként van szükség rájuk.
  • Az általunk biztosított tálak, tányérok és evőeszközök magas minőséget képviselnek
A rendezvényes étkészletünket és eszközeinket nem csak esküvőre, hanem egyéb rendezvényekre is tudjátok bérelni!
4. KÉSZÜLŐDÉS ÉS SZÁLLÁS A HELYSZÍNEN
 Ha minket választotok esküvőtök helyszínéül, akkor a készülődés és a szállás miatt sem kell aggódnotok. Kényelmes, tágas és légkondicionált apartmanszobáink az emeleten találhatóak, amik még tovább bővíthetők pótágyakkal és babaágyakkal igény szerint.  A szállásunkról bővebb információkat weboldalunkon találtok: https://kecskediszallas.hu/
5. KISBUSZ A SZÁLLÍTÁSHOZ
Kisbuszunkat különböző rendezvényekre, többek között esküvőre és lagzira is tudjátok bérelni! A kisbuszunk bérlésével garantáltan időt és energiát spórolhattok meg, na meg kényelmesen utazhattok együtt a családdal és barátokkal. További részleteket a bérléssel kapcsolatban weboldalunkon találtok: https://baratokasztala.hu/2023/01/04/bereld-a-jarganyt/

Post a comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.