Diáksztorik

Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy a tavalyi évben sok, fantasztikus diák csatlakozott csapatunkhoz rövidebb vagy hosszabb időre. Bízunk benne, hogy sok új dolgot tanulhattak tőlünk a vendéglátásról és jó érzéssel gondolnak vissza a nálunk töltött időszakra. Mi nagyon jó érzéssel olvassuk vissza a tavalyi Diáksztorikat.

 

Kitti : „Azért döntöttem úgy, hogy nyári munkát vállalok, mert szerettem volna egy kicsit önállósodni és saját pénzzel rendelkezni. Július eleje óta dolgozom az étteremben és a finom ételek, italok és a jó társaság hamar meggyőzött, hogy ez lesz számomra a legideálisabb nyári munka.
Szeretek az étteremben dolgozni, mert szerettem volna emberekkel foglalkozni a munkám során és ez egy jó lehetőség rá. Továbbá remek munkatársaim vannak, akik mindig feldobják a napom. Legkedvencebb ételem a terasz kínálatából a lángos…és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül.”

 

 

 

 

 

Ákos: “Idén június végén csatlakoztam a Barátok Asztala csapatához. A kötelező nyári gyakorlatom mellett (amit máshol töltök), úgy gondoltam, hogy egy plusz munka is belefér az időmbe. A nyári diákmunkát jó tapasztalatszerzési lehetőségnek tartom. És mivel szeretem ezt csinálni, szeretek itt dolgozni, így abszolút nem teher. Jól esik kiszolgálni a vendégeket és szeretek beszélgetni is velük. Mellesleg a legkedvencebb ételem itt a csirkecomb, istenien van elkészítve!”

 

 

 

 

Bogi: „Az egyetemre turizmus-vendéglátás szakra jelentkeztem és gondoltam, hogy jól jönne előtte egy kis gyakorlati tapasztalatszerzés és ezért jelentkeztem nyári diákmunkára a Barátok Asztalához. Duális képzésben fogok részt venni az egyetemen, ami azt jelenti, hogy 5 napból 3 nap iskola és 2 nap pedig munka, úgyhogy ez most itt mindenképpen jó tapasztalat.

Április eleje óta dolgozom az étteremben, amit nagyon szeretek, hiszen nagyon fiatalos, barátságos a csapat, mindenkivel nagyon jól kijövünk. Jó érzés, hogy azt fogyasztják a vendégek, amit mi készítünk és, hogy mindig pozitív visszajelzéseket kapunk”

 

 

 

Kincső: “Február óta dolgozom a Barátok Asztala étteremben, mert jogosítványra gyűjtők. A suli közben csak hétvégente tudtam dolgozni, de mivel most szünet van, így egész héten tudok jönni. Azért kezdtem el itt dolgozni, mert bátyám is dolgozott itt és helyben van, ha későn végzek, akkor is könnyen hazajutok. Szeretek itt dolgozni, mert tetszik, hogy nagy pörgés van, a vendégek azt fogyasztják amit én készítek el és így hasznosnak érzem magam.”

Post a comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.